Over Brenda

Brenda

Brenda Wassenburg-Bloos

Organiser en werkplektrainer Eigenaar van Praktische Zaken

Visie

Een georganiseerde leef-of werkomgeving is onmisbaar om optimaal te kunnen functioneren in de huidige hectische maatschappij. Daar ben ik van overtuigd. Pas dan ben je op je best en kun je je leven of werken naar een hoger niveau tillen en je energie steken in groei en ontwikkeling. Mijn visie is dat er in ieder huis en op iedere werkplek een georganiseerde leef-of werkomgeving heerst. Dat betekent niet dat alles altijd ‘spic en span’ moet zijn, want er mag - en moet - natuurlijk wel geleefd en gewerkt worden. Het betekent overzicht hebben en weten waar je geld en tijd blijft.

David_Allen
Getting Things Done (GTD) methode van David Allen

Sinds 2011 help ik hardwerkende zzp’ers, kleine ondernemers maar ook particulieren bij hun ‘bereikmeerprojecten’. De GTD methode is een methode waarmee je je werkstroom kunt beheersen. Deze methode heeft sindsdien mij en meerdere cliënten van mij, fantastisch geholpen om meer te bereiken thuis en op kantoor.

Organiseren met snel resultaat

Ik schrik niet van chaos. Ik houd er juist van om daar overzicht in te creëeren! Door het maken van overzicht, krijg je namelijk inzicht in je situatie, kun je prioriteiten stellen, problemen voorkomen, achterstanden verhelpen en rust en ruimte ontvangen.
 Niet alleen om je heen, maar vooral in je hoofd. Dat leeft en werkt namelijk erg prettig.


Jarenlang werkte ik als notarisklerk in de juridische dienstverlening. Papieren, cijfers én organiseren zitten mij in het bloed. Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is, om te leven en werken vanuit kracht en niet vanuit onmacht. Ik ga praktisch te werk, zodat snel resultaat zichtbaar is. Uiteraard zonder vooroordelen en met respect voor privacy.

Wil jij ook meer bereiken? Kies hieronder... of neem direct contact op met Brenda Wassenburg. icons_overzicht       icons_werkaf              icons_tijd
Gecertificeerd Professional Organizer (NBPO). N.B. Praktische Zaken helpt ook werknemers en werkgevers om meer te bereiken.