Referenties

Ref_01"Naar aanleiding van jouw advies om contact op te nemen met de Rabobank om te overleggen over de restschuld en met de NHG, heeft dat  ertoe geleid dat ik de restschuld van mijn hypotheek niet terug hoeft te betalen. Ook de hulp bij het maken van afspraken met de notaris was erg welkom. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik nu geen schuld van € 20.000 over houdt. Zodat ik opnieuw kan beginnen zonder mij daar druk over moet maken."

Ref_04"Door jouw heldere uitleg tijdens de workshop Op weg naar een efficiënte organisatie organisatie wordt het werken een stuk makkelijker. Zo hanteer ik de 2 minutenregel geregeld om snel dingen af te handelen. En het heeft mij veel rust gebracht. Dus zeker een hele leerzame workshop."

Ref_03"Je recente presentatie was duidelijk en ja, georganiseerd werken werkt, ik spreek uit ervaring. Het is goed als iemand het je zo af en toe nog even in je oren fluistert zodat je puntjes op de i kan zetten. Terug op mijn kantoor (ofschoon ik zelf georganiseerd werk) heb ik toch ook weer e.e.a. aangepakt. Het belangrijkste vond ik toch wel om ook dossiers van klanten netjes te organiseren en op te bergen in een geordende kast. Ik vind het ook niet prettig als mijn gegevens bij bedrijven rondslingeren. Ook oude lectuur die ik al een tijd niet hebt aangekeken, weg er mee. Ruimt lekker op. Aanpakken dus en DOEN. Doen is zeker het magische woord. Aansluitend vind ik moet je willen! Dat vind ik zelf. Het boekje; Organiseren werkt! Is ook helder en slaat spijkers met koppen. Een aanrader voor iedereen die nog organisatie tips en tricks nodig heeft en georganiseerd wil werken. Bedankt voor dit boekje."

Ref_02"Brenda Wassenburg heeft mij eindelijk weer inzicht in mijn financiële situatie gegeven. Door persoonlijke omstandigheden zag ik mijn administratie niet meer zitten, papieren stapelden zich op, aanmaningen bleven komen en ik durfde bijna mijn post niet meer open te maken. Doordat Brenda mij even op gang hielp en mij op een hele praktische manier mijn papieren hielp door te worstelen. Nu is mijn administratie weer op orde. Er is een grote last van mijn schouders gevallen."