Waarom werkt PZ

WaaromPZwerkt3_300pxStap voor stap

Wat jouw doel ook is, Praktische Zaken helpt je met de unieke 4 stappen aanpak. Een doel bereik je makkelijker als je het opdeelt in kleinere onderdelen.
Anders blijft de berg heel groot en - voor je gevoel - onoverwinbaar. Een kleiner doel op korte termijn motiveert je meer dan een groot doel op lange termijn. Met deze 4 stappen aanpak realiseer je stap voor stap én gegarandeerd je doel.

Tijd en aandacht

Door stap voor stap te werk te gaan, krijgt elke stap de tijd en aandacht die het nodig heeft. Daardoor zul je je doel bereiken. In de praktijk blijken tijd en aandacht vaak te ontbreken,  hierdoor lukt het meestal niet om je doel te bereiken. Zonder tijd en aandacht kan niets groeien.

 

Op jouw praktijk gericht

Er zijn adviezen genoeg: je leest een boek, volgt een cursus of praat met vrienden of familie. Maar de vertaalslag maken naar de eigen dagelijkse praktijk is vaak lastig. Samen zoeken we oplossingen die jou helpen, jou motiveren en voor jou werken.

 

De juiste expertise

Je haalt de juiste expertise in huis om je doel te bereiken. We zien niets over het hoofd. We beginnen bij de oorzaak en het gevolg van jouw probleem en eindigen met een concreet actieplan. Hierin nemen we ook jouw eigen ideeën mee. Het plan helpt je de juiste acties op de juiste momenten te nemen. In de praktijk blijkt direct of deze acties ook echt voor jou werken of dat we moeten aanpassen.

 

Advies van je eigen coach

‘Ik ga het anders doen’, is meestal makkelijk gezegd maar moeilijker gedaan. Je doet namelijk vaak dingen uit gewoonte, zonder dat je er erg in hebt. Herken jij je valkuilen? Wat doe jij als het even tegen zit? Beloon jij jezelf wel eens? Stap voor stap help ik je vooruit en sta ik je met raad en daad bij.